Hineni [EN]

Hineni – Here I am – הנני

HINENI JERUZALEM MARATHON REIS 2012

BRENGT ISRAEL JE IN BEWEGING?

REN DAN VOOR HINENI ALS OVERWEGING!

DE INTERNATIONALE MARATHON VAN JERUZALEM 2012
Na het grote succes van vorig jaar zal de tweede Internationale Marathon van Jeruzalem plaatsvinden op 16 maart 2012.

Ten behoeve van de marathon van 2012 zijn adembenemende routes gekozen, die het verhaal vertellen van de unieke geschiedenis van de afgelopen 3000 jaar van de stad Jeruzalem – voor de lopers een combinatie van uitdaging samen met een prachtig uitzicht en de typische cultuur van Jeruzalem.

De datum van de marathon is gekozen om zowel comfortabel weer als een laag vochtigheidsniveau te waarborgen.

De Internationale Marathon van Jeruzalem 2012 biedt drie afstanden:

*De volledige marathon – 42 km
*De halve marathon – 21 km
*De 10 km marathon

DE HINENI JERUZALEM MARATHON REIS: 14-18 maart 2012

Dit jaar organiseert de non-profit organisatie Hineni Jeruzalem een speciaal reisprogramma rond de 2e Internationale Marathon van Jeruzalem, zodat u het rennen voor een goed doel kunt combineren met leuke en unieke programma’s in de Eeuwige hoofdstad Jeruzalem.

Tijdens dit reisprogramma zult u Israël ontdekken en van binnenuit gaan beleven. Tegelijkertijd zullen wij u helpen bij de voorbereiding op de 2e Marathon van Jeruzalem, die u door Jeruzalem leidt met zijn vele historische en heilige plaatsen.

Voor elke kilometer die u rent, moedigen wij u aan mensen te vragen u sponsoren ten behoeve van de vele sociale welzijn en educatieve programma’s van Hineni Jeruzalem.

Mensen die willen deelnemen aan alleen specifieke onderdelen van het reisprogramma, kunnen contact opnemen met Marnix van Ede op het kantoor van Hineni Jeruzalem.

HET HINENI JERUZALEM REISPROGRAMMA

Dag 1 – woensdag 14 maart

Op de dag van aankomst wordt u om 18:30 uur ontvangen met een diner in het Hotel Lev Yerushalayim, in aanwezigheid van prominente Israëlische gasten.

Dag 2 – donderdag 15 maart

Deze ochtend zullen we beginnen met een bezoek aan het Hineni Centrum, alwaar we een introductie ontvangen over het werk van Hineni Jeruzalem. Na de lunch brengen we een bezoek aan het Stadhuis van Jeruzalem en ontvangen uitleg bij een maquette van de stad Jeruzalem. ‘s Middags maken we een speciale excursie door de Oude stad van Jeruzalem met haar geschiedenis die meer dan 3.000 jaar teruggaat. Op het kruispunt van drie continenten is Jeruzalem een van de meest controversiële steden in de menselijke geschiedenis. Binnen haar muren zullen we elk van de vier vaag omschreven wijken ervaren: de christelijke, de Armeense, de joodse en de moslimwijk.

Aan het einde van middag is er tijd voor een laatste training voor de marathon.

‘s Avonds zullen de marathonlopers een heerlijke pastamaaltijd ontvangen, een bezoek brengen aan de ‘Sport & Health Expo’, de lopers-kit ontvangen en alle andere lopers uit de hele wereld ontmoeten in het ‘Convention Center’. Daarna heeft iedereen een goede nachtrust nodig.

Dag 3 – vrijdag 16 maart

De grote dag! We beginnen met een vroege start voor de lopers van de hele marathon, de halve marathon en de 10km marathon. Elke categorie zal beginnen op verschillende starttijden vanaf het Sacker Park. Na de marathon door prachtige stad van Jeruzalem, ontmoeten we elkaar weer in het Sacker Park voor een foto met onze medailles en hebben we de gelegenheid alle aanwezige stands te bezoeken. Daarna is het tijd om te ontspannen en ons op de Sabbat voor te bereiden.

Voor diegene die nog energie over hebben verwelkomen we de Sabbat bij de Westelijke Muur, de meest heilige joodse plaats in Jeruzalem. U krijgt een uitleg over wie is er aanwezig zijn en wat hun gebruiken zijn. Terug in het hotel gebruiken we een traditionele Sabbat maaltijd samen met deelnemers van de vele sociale programma’s van Hineni.

Dag 4 – zaterdag 17 maart

Sabbat: de dag dat de Joden G^d danken voor een dag van rust. Voor diegene die een Sabbat dienst mee willen maken, bezoeken we ’s ochtends de Grote Synagoge van Jeruzalem. In overeenstemming met de gewoonten van Sabbat, zullen we een traditionele Sabbatmaaltijd gebruiken. ’s Middags zijn we vrij en ‘s avonds kunt u de stad Jeruzalem verkennen, die u zal verrassen door haar verscheidenheid aan overheerlijke restaurants.

Dag 5 – zondag 18 maart

Deze laatste dag beginnen we met een bezoek aan de Anne Frank Tentoonstelling in het Hineni Centrum. Na een ontmoeting en het horen van een persoonlijk getuigenis van een overlevende van de Holocaust zal er een optioneel bezoek worden gebracht aan het Holocaust Memorial Museum Yad Vashem.

PRIJS: 499 USD (ca. 395 euro)
Let op:
credit card company surcharge Diners 2%, Visa 1.3%, MasterCard 1.7%, American Express 2.8%

Prijs is inclusief:

* 4 Overnachtingen in Hotel Lev Yerushalayim
* Bed & Breakfast
* 2 Lunches
* 3 Diners

* Deelname marathon

Niet bij de prijs ingegrepen is:

* Eenpersoonskamer supplement is 146 USD
* Vliegticket, luchthavenbelasting en visa
* Vervoer van en naar het vliegveld
* Medische- & reisverzekeringen
* Fooien

Vervoerstarieven (luchthaven-hotel):
Privétaxi: ongeveer 270 ILS = ca. 75 USD
Shuttle taxi: ongeveer 60 ILS = ca. 20 USD p.p.
(Voor meer informatie zie: Nesher Shuttle Service)

HOTEL LEV YERUSHALYIM
18 Koning George St
P.O. Box 71156
Rejwan Plein
Jeruzalem 91079
Israël
+972 (0) 2 5300 333

HINENI JERUZALEM werkt samen met DIESENHAUS, die de verantwoordelijke tourmaatschappij is voor uw registratie, betalingen en alle andere aanverwante zaken voor uw deelname aan het HINENI MARATHON REIS 2012

REGISTRATIE:

Registreer voor de reis;

  1. Download het registratie formulier ** met de link hier beneden:

    HINENI-HOTEL-FORM.doc

  2. Vul het formulier volledig in .
  3. E-mail het formulier naar Diesenhaus – Shilgitm@diesenhaus.com


** Heeft u geen MS Word geinstalleerd? Open dan het Formululer door middel van de link hier beneden:
HINENI-HOTEL-FORM.doc (@ Google docs)

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Marnix van Ede
Hineni Jeruzalem
Frumkin 2
92442 Jeruzalem
Israel
+ 972 (0)2-6243407
m.vanede@hinenijerusalem.org

DE HINENI FAMILIE ZIET ER NAAR UIT U TE VERWELKOMEN!

WEBSITES

HINENI JERUZALEM
www.hinenijerusalem.org

HOTEL LEV YERUSHALAYIM
www.levyerushalayim.co.il

JERUZALEM MARATHON 2012
www.jerusalem-marathon.com

VOORDEEL OP VLIEGTICKETS
Klik hier voor voordeel op vliegtickets

NESHER SHUTTLE SERVICE
Shuttle taxi’s staan klaar voor de aankomsthal van luchthaven Ben Gurion en kunnen u afzetten bij het hotel. Voor vervoer naar de luchthaven dient u 24 uur voor uw vertrek de shuttle taxi te reserveren op het telefoonnummer: + 972 (0)-6257227
Website: http://www.neshertours.co.il/english.asp